Groepsformules

Koppenberg

Het Koppenberg-arrangement neemt een halve dag in beslag en bestaat uit een bezoek aan de Ronde-Tentoonstelling en een lunch in brasserie De Flandrien inclusief een consumptie. Ze kost 17,50 euro per persoon.

Paterberg

Het Paterberg-arrangement neemt een volledige dag in beslag en bestaat uit een bezoek aan het Ronde-Tentoonstelling onder leiding van een gids, een lunch in brasserie De Flandrien(dagsuggestie + consumptie) en een busrondrit in de Vlaamse Ardennen met gids (eigen bus voorzien). Bij deze rondrit is tussenstop bij suikerbakkerij Jan van Gent optioneel. Ze kost 27 euro per persoon.

Oude Kwaremont

Het Oude Kwaremont-arrangement neemt een volledige dag in. U wordt onthaald met koffie en gebak. Nadat u genoten heeft van uw onthaalmoment bezoekt u De Ronde-Tentoonstelling met een gids en gaat u vervolgens lunchen in brasserie De Flandriens (huisgemaakte carbonnades met friet, sla en tomaat + consumptie). Vervolgens brengt u een bezoek aan het MOU of doet u een stadswandeling in Oudenaarde. Ook krijgt u een aandenken van ons uit de RondeShop. (fles Oude Kwaremont 33cl) Dit arrangement komt op 34,90 euro per persoon.

Op maat gemaakte formules

Wenst u een praatavond, een museumnocturne, een productvoorstelling, een volledig wielerdagprogramma,... uit te werken en vindt u in de bovenstaande arrangementen uw gading niet? Geen probleem! We bekijken samen met u met plezier de mogelijkheden. Neem gerust (en geheel vrijblijvend) met ons contact op en laat uw dromen werkelijkheid worden.