Formules à la carte

Wilt u aan teambuilding doen? Of wenst u uw seminarie te combineren met een bezoek aan het museum of een rondrit door de Vlaamse Ardennen per vespa?  Er is voor elke gelegenheid en voor elk budget een CRVV-arrangement op maat. U stelt zelf uw ideale formule samen. Mix en combineer naar hartenlust uit onderstaande aspecten om zo tot uw ideaal dagprogramma te komen. Valt de keuze te zwaar, dan kan je er uiteraard steeds een tweedaagse van maken zodat je helemaal niets hoeft te missen. Overnachtingsmogelijkheden vindt u op www.crvv.be/toerisme.

Reservaties en/of info: info@crvv.be - 055/33.99.33.

Belevingsmuseum

Het belevingsmuseum is dé blikvanger van het Centrum, de beleving van de Ronde van Vlaanderen staat centraal. Eerst word je ondergedompeld in de traditie en sfeer van de koers tijdens de 13 minuten-durende film die op drie schermen tegelijk vertoond wordt.
Eenmaal in het feitelijke belevingsmuseum, kom je aan de hand van beeld, tekst en geluid meer te weten over dit Vlaamse wielerfeest. Er zijn interactieve computerschermen en ook enkele ludieke attracties: voel het gedokker op de kasseien aan den lijve, fiets virtueel enkele Ronde-hellingen op, of neem naast Tom Boonen plaats op het podium van de Ronde.

Rondleiding Freddy Maertens

Freddy Maertens in het belevingsmuseum

Wil je nog net dat ietsje meer? Dan kan je het belevingsmuseum bezoeken onder de deskundige leiding van niemand minder dan tweevoudig wereldkampioen Freddy Maertens. Dergelijke rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur.

Straffe wielerverhalen met Rik Vanwalleghem en Dirk Nachtergaele

De bekende wielerjournalist en de bekende verzorger samen aan de praattafel. Goed voor 60 jaar in de buik van het internationale peloton. De straffe verhalen liggen voor het grijpen. Niet over winst en verlies maar over valse tanden, kusmeisjes, kakkerlakkenhotels en de quadrisepsen van Tom Boonen...
Sappige en verbazingwekkende anekdotes uit de coulissen van de wielersport.

Ook praatavonden met Johan Museeuw, Ludo Dierckxens of Freddy Maertens vormen een mogelijkheid.

Fietstocht Vlaamse Ardennen

Fietsen in het spoor van de profs...

Verken de prachtige streek van de Vlaamse Ardennen op eigen houtje of bedwing de legendarische kuitenbijters en dito kasseistroken van de Ronde. Ex-grootheden als Johan Museew, Ludo Dierckxens of Serge Baguet tonen de weg. Douchen kan in het CRVV.

Stadswandeling Oudenaarde

Verken de historische stad op eigen houtje of met een gids. Van de 16de tot de 18de eeuw was Oudenaarde in heel Europa vooral bekend om zijn wandtapijtenproductie. Vandaag de dag wordt de stad wel eens de parel van de Vlaamse Ardennen genoemd. En met reden want het bruisende, levendige centrum en de rustige, wondermooie randdorpjes vormen een ideale combinatie.

Lees meer...

La dolce vita

Ooit al eens willen proeven van het parcours van de Ronde van Vlaanderen? Tot nu toe zag je het echter niet zitten om in het fietszadel te kruipen en af te zien op de talloze hellingen en kasseistroken? Trommel dan wat vrienden bij elkaar en tuf met de vespa door de Vlaamse Ardennen, het prachtige decor van de Ronde!

Lees meer...

Rondrit 2pk'tjes

2cv&co

Verken de Vlaamse Ardennen aan boord van een nostalgisch Geitje. Wie ludiek de Vlaamse Ardennen wil verkennen kan dit voortaan ook met een 2PK'tje! Bij 2CV&Co kan je een Geitje huren om aan de hand van een roadbook op zoek te gaan naar de hellingen, de kasseistroken en andere merkwaardigheden uit de Rondestreek.

Lees meer...

Rondrit bus

Koppenberg

Ook met de bus kan je de schoonheid van de Vlaamse Ardennen ontdekken.
Omgeven door de prachtige natuur luister je naar de sappige verhalen en anekdotes van een ervaren gids.

Lees meer...

 

© 2012 | Webdevelopment by My-Websitebuilder.com  |  SEO & SEA by Opti-Seo.com ||| mobile